To
Anotace: základ bez ohledu na význam má nekonečno možností
Být jak vyblitá kunda
je pořád lepší
než být otcem dvou dětí,
být ztracen je horší,
než žít v uhelných dolech
mé tělo se scvrkává
a jednoho dne si popovídám
s ježkem z očí do očí,
pak skočím do myší díry
opiju se u stolku
a vyřeším rodinné trauma místních.
já sednul jsem si ke stolku
a vidím jen rudá pyžama,
já vidím jen barvy
ve velikém sadu,
já hledám tvuj květ
a tvuj tvar boží
a zatím napiju se vína.
Přečteno 407x
Tipy 8
Poslední tipující: BERYL.K, ziriant, Mario de Janiero, Kapka, vOrange, Veracub
Komentáře (5)
Komentujících (5)