Úterý
Anotace: tady je sliboavané pokračování poetického týdne
Úterý propíchalo sněhové peřiny
neslo se v melancholickém duchu
pomalu ukrajovalo času vteřiny
v tom čilém městském ruchu
až ustal v hustých závějích zavalen
zavládlo zvonivě stříbřité ticho
k zemi snášel se roj bílých královen
a tiše zakňouralo něčí hladové břicho
večer úterý plně propadlo
uhrančivému pohledu tančícího úplňku
Přečteno 309x
Tipy 11
Poslední tipující: Isobel, Holis, losscar, NikitaNikaT., Markéta Hl., labuť, Mbonita, hanele m., Jana M.
Komentáře (3)
Komentujících (3)