detektivní...
Anotace: soukromý vočko...
sedí v kanceláři
čistí hlaveň pětačtyřicítky
a přemýšlí
odkud se vynoří
další případ...
mám svou práci rád
občas mi sice sanici
někdo heverem zmasíruje
ale vůně prachů to kompenzuje...
/o holkách nemluvě
malý koníček který mě baví
a který stavím těsně před dýchání.../
dveře se rozletěly
a vstoupila Ona
/na sobě měla šortky
a sakra těsný tričko/
její postava opisovala
množinu parabolických křivek
kterými vzduch rozvlnila....
/což by způsobilo infarkt
i u tura domácího/...
Potřebuji pomoc
někoho hledám...vyhrkla...
můj motor zaburácel
otáčkoměr se protočil
mozek na trojku přeřadil
tělem protekla horká řeka
za hodinu jsme byli v posteli
přikryla mě jak vlněná deka
a pak mi předvedla ta asiatka
tak šílený gymnastický kousky....
/že můžu s klidem povědět
,,pánové na to by vám nestačily
žádný evropský choutky,,.../
ještě teď mi v uších zní
její cinkavý smích
když odcházela
a věta co řekla:
,,Díky,už jsem Ho našla,,....
byl to Hřích...
Přečteno 417x
Tipy 43
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, střelkyně1, jita.1965, Holis, poustevník Jirka, Lilly Lightová, voedor, maena, Psavec, fab four, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)