Kradu si život ...
Anotace: jedna z mých starších ...
Kradu si život po kouskách,
mezi útržky z alkoholu.
Kradu si život po kouskách,
a utíkám pro nevěru.
Kradu si život po kouskách,
v mezičase nudy.
Kradu si život po kouskách,
a utéct nemám kudy.
Kradu si život po kouskách,
a odcházím ...
... bez placení ...
Přečteno 293x
Tipy 7
Poslední tipující: Tacca, Quigleika, danaska, Jarin Kalin, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)