jisté úmysly...
Anotace: kdysi teď letí budoucností...
před naším letopočtem
u pyramid
se kousla do rtu
narovnala si punčochu
čistě jen pro mé potěšení
ale já v tu chvíli
nehodlal na nic skočit...
čekal jsem na přelom věků
abych Ji v Jeruzalému
vzal nesměle za ruku...
v jednom století
v údolí Rýna
jsem to učinil znovu
ona prostovlasá Římanka
já Řek v klobouku...
za bouřky
během nějaké války
jsem se nepřímo zmínil
v poblouznění
o Její holeni....
a pak se rozhodla ...
že bude nejlepší
když budeme tančit...
tímhle tisíciletím
konečně
spolu...
Přečteno 655x
Tipy 67
Poslední tipující: aravara, Jana B., ziriant, drsnosrstej kokršpaněl, Manon.H, Jiparo, Lilly Lightová, Kristine Clary-Aldringen, střelkyně1, Iva Borecká, ...
Komentáře (16)
Komentujících (16)