Proč?
Anotace: Opět jedna básnička ze staršího období, která byla napsána u zlatavého moku.
Díval si se z nebeských výšin
a sledoval si vznášející se orly.
V rukou zlatý medailon si blyštil
a stále si vzpomínal na její oči.
Třpytivá slza Ti opět stéká po tváři
a zasychá na Tvých dlouho nepolíbených rtech.
Věděl si, že si dávno ztratil naději,
která Tě hřála v Tvých trýznivých snech.
Přečteno 305x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, Kapka, Markéta Hl., Lilly Lightová, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)