V moci noci
Anotace: jsem prostě noční (ne)tvor...
V odlišném světě
nového rána
ve velkém světle
přišla chvíle zrádná
Pád na chladnou a němou zem
proč tomu tak každé ráno musí být?
z toho jsem blázen
Chci jít zpátky do díla noci
probudit v ní sílu mou
být pln energie a moci
ránům navždy se vyhnout.
Přečteno 307x
Tipy 9
Poslední tipující: Kapka, vílí křídla.., Markéta Hl., Mbonita, labuť, nejsembásník, Mounkey, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)