Carneval
Anotace: tak tohle sem nepsala sama...psala sem to se svojí super kámoškou;)
Voda smývá masky z tváří,
dnes už nikdo nezazáří...
Smyje smích i všechny slzy,
Uvidím tě ještě?Brzy?
Vidím vodu ve tvých očích,
a přemýšlím proč,stále jen mlčíš?
Mlčíš jako vodní hladina...
Však naděje už moc mi nezbývá...
Přečteno 330x
Tipy 9
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, Holis, Zasněný básník, Mišiačik, Květka Š., Andysska
Komentáře (1)
Komentujících (1)