tanečnice
Anotace: (a co je zas tohle se neřiká)
podmalovaný oči
holky která už dávno
ztratila čest
upřený do skleničky vína
muž bez citu k
levnejm holkám
se oplzle usmívá
a šťastnej pár u stolu vedle
se směje bez zábran
vtipu o baletkách
tahle holka taky kdysi chtěla
bejt tanečnicí
ale když tátu poprosila
o piškoty
vrazil jí facku a řek
ať nemyslí na blbosti
taky to chuděra
neměla lehký
a teď tenhle chlápek
co se jí snaží dostat
pod sukni za pár stovek
no tak ho nechala
vzďyť pár stovek je
lepší než nic
a
další dva dny s nikým
nemusí
aspoň nesmrděl benzínem
jako
ten předchozí
Přečteno 343x
Tipy 7
Poslední tipující: Fuori dal mondo, Me and you and all the others, Jana M., Fighting Dreamer, Kyška, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)