Nemocná
Anotace: Asi už mi to leze na mozek...
Dotek ledové ruky
mě pálí
na kůži.
Pocit bezpečí
a úlevy
se dostaví.
Vyčerpaná
z posledních dnů.
Oslabená
červem v lebce.
Oslepená
tmou svých očí.
Usínám
v jeho náruči.
Chlad jeho těla
mě hřeje.
Zvuk jeho hlasu
uklidňuje.
Důkaz jeho přítomnosti
mám.
Náhlé probuzení
z ničeho.
Prý návrat
do reality.
Klepot kroků
mi napovídá.
Na hranici vědomí,
z posledních sil
zašeptám:
„Ne...neodcházej.“
Přečteno 268x
Tipy 4
Poslední tipující: kikis, NikitaNikaT., Fighting Dreamer
Komentáře (1)
Komentujících (1)