16.7.2008
Anotace: není dokonalá a vím že má chyby.. ale je od srdce.. třeba to někdo ocení...
světlo nebo stín
a na mě padá splýn
svět jako malinkatá věc
je pro mne kovaná klec
co to na mě mluví
a proč to umí
okolo mě krásnej les
a já jako toulavej pes
bloudím po světě
a toužím po větě
co mi pomůže...
rozehnat špatnou náladu
co dnes je na závadu
a pak vysvitlo slunce
na vodě jako věnce
objevily se paprsky
jako krásné odlesky
Přečteno 343x
Tipy 12
Poslední tipující: Isquieasuus, AndyKo, lucajda89, Holis, Lilly Lightová, kikis, Holka z davu, Vlk v rouše, Jarin Kalin
Komentáře (5)
Komentujících (5)