Je krásné mít člověka, na kterého je spolehnutí, který je vždy tu, když potřebujeme, když nás něco bolí, abo kdy se smějeme... je skvělé mít někoho, komu rozumíme a kdo rozumí nám... Přeju Vám oběma, aby V8m to přátelství vydrželo co nejdéle a byly jste vždy rodina.
11.02.2009 22:20:00 | NikitaNikaT.
Moc pěkné srdcové vyznání sestřeničce.
Něžná slova máš
city k druhým znáš.
11.02.2009 19:37:00 | Paulín