Zrcadlení
Když se rozpadne zrcadlo
na tisíc lesklých kusů,
neuvidí
zda-li se mi nakonec povedlo
dát ti na tvář pusu.
Zrcadla nastavená vlastní tváři
měla by odhalit poklad v nás,
jenže dnes už to dokáží i lháři
tak na co masky
prosím vás.
Ten slíbí druhému věž z písku
tamten má sliby
pro třetího strohé,
a tak slibují si všichni
pod zákonem zisku,
a každý máme slíbeno mnohé.
Slíbil jsem ti polibek
z mandlovou příchutí,
tys voněla jarní květenou,
zatím cos čekala a bylas při chuti,
já uléhal v přítmí za jinou.
Zrcadlo by nás mělo stavět do latě
ovšem dnes většinou častěji praská,
dokud lidi nebudou mít pevné opratě
horko těžko někdo něco získá.
Přečteno 406x
Tipy 3
Poslední tipující: Lilly Lightová, NikitaNikaT., Štířice
Komentáře (2)
Komentujících (2)