Zpráva
Zdravím všechny, co si občas přečetli nějkou mou básničku, či ty, kteří si teprve něco přečíst chtít budou, ale i ostatní...
Z roůzných důvodů jsem se rozhodl, že budu publikovat již pouze na svém blogu:
www.nihilist.blog.cz
Takže pokud bude mít někdo zájem, může se zastavit a něco si přečíst a klidně i zanechat nějkou zprávu, komentář, kritiku, nebo pochvalu :-)
Budu se těšit a mějte se tu, Ave ;-)
Komentáře (0)