Ještě...
Anotace: ještě... ještě...
Ještě jsem nedozpíval, a už mi berou noty,
ještě hlas nedozněl ozvěnou do němoty,
ještě jsem nesehnal, to co se dneska nosí,
šlohli mi tkaničky, jsem bez bot, v mrazu, bosý.
Snad ještě brzy je vítat salvou smutky,
ještě dost času na to, cítit v zádech důtky.
Sundejte, prosím, z kříže tělo toho hocha
dokud v něm života bublá ještě trocha...
Ještě je brzy říci sbohem navždy...
Ještě je brzy... říká si snad každý...
Přitom je pozdě honit bycha...
Kolik z nás asi na dluh dýchá...?
Přečteno 349x
Tipy 13
Poslední tipující: Isquieasuus, zvířenka, Iva Borecká, Asterix, Lilly Lightová, Kapka, kleopatra.sedma, Flamy
Komentáře (4)
Komentujících (4)