Koule z papíru
Ne vždycky se vyplácí být ..
>>> Dychtivý <<<
Zvědavě rvát druhým dlaně od sebe,
ptát se, proč koule v dlaních nezebe.
Když sněhobílý nádech má..
vždyť měla by být studená ..
Ta koule z bílé utkaná ..
Však počkej .. jaký povrch má..
Kdysi býval zřejmě hladký,
zpívaj žmolky hrbolatý.
Kdysi býval k rukám něžný,
však teď ty hrany nebezpečný ..
Říznout kůži dokážou ..
když konce sílu prokážou..
>>> Lekl se <<<
Ten..
Jenž dychtivostí oplýval,
co dlaně silou rozvíral.
A pak se lekl ostrých hran,
krev nebyla zrovna daň..
Co postrádat by možná směl..
Od té doby velmi přísně,
dlaně moje k sobě tiskne.
Kouli v rukou silou drtí,
nejen kůže tiskem trpí..
Svět v těch dlaní - přec byl můj ..
Přečteno 334x
Tipy 12
Poslední tipující: excited, Slečna z konce duhy, Jiparo, kikis, vapiti, Kapka, WAYWARD, enigman
Komentáře (3)
Komentujících (3)