Nespavost
Anotace: už od dětství nemůžu spát, většinou vinou fantazie
už jako malá holčička
když nemohla jsem spát
venku pršelo
nebylo si s kým hrát
hodiny odbývaly půlnoc
a fantazie
rojila jednu za druhou
příšeru za nestvůrou
pod postelí, za skříní
kdekoliv ve tmě
skrývanou
už jako malá holčička
když nemohla jsem spát
sem z okna koukala
a o hvězdách
nechat chtěla jsem si zdát
noční můry však
ze svých spáru mě nepustily
do snů
do světů fantazií
už nejsem ta malá holka
v noci však stejně stále
nemohu spát
okna jsou zakrytá
a hvězdy nesvítí
v příšery nevěřím
však bezpečí necítím
a sny nechtějí se mi zdát
vídám to malé dítě
má moje oči, mou tvář
a mojí peřinu
jeho sny snívám
ono se za mě bojí
dává hlavu pod polštář
když se noční běsy
ve tmě rojí
a pořád slýchám
jeho dětský pláč
ale tak s můrama to chodí
Přečteno 349x
Tipy 20
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Neldor, padající do neznáma, strašidýlko-střapatý, ziriant, BARBYE, jedam, zlomeny srdce, Nút, Kapka, ...
Komentáře (9)
Komentujících (8)