myslím že podvědomí píše líp než vědomí... a středa se ti moc povedla :o)
12.02.2009 10:44:00 | hanele m.
Též jsem po noční naladěna na jakousi podivnou vlnu, mezi životem a spaním, a většinou napíšu nejzdařilejší :o) A Tvoje se mi moc líbí!
12.02.2009 10:12:00 | labuť
Ty brďo, Kubino, toto seš schopen napsat po noční? Takovou parádu? Nedovedu si představit jak píšeš odpočatý po dovolené!
12.02.2009 08:32:00 | René Vulkán