Anotace: Pokus o zformulování něčeho, čemu věřím, že funguje
Jsou tu milé komentáře, ale mě tato Tvá báseň přijde patetická. Možná je to tím, že volíš prostá slova, ale pro mě přílis nemá obsah. Pokusím se na kouknout zítra až nebudu tak unavená a možná ji ocením jinak :-) každopádně piš, piš a piš :-)
10.04.2011 23:30:00 | monique
omlouvám se ... ale ... http://www.ini.cz/ranka/zen/zen067.htm
12.02.2009 08:42:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Všechno, co jsi napsal, bych ti okamžitě podepsala, moje zkušenost je úplně stejná. Jsem ve fázi, kdy čekám, jaké plody může donést to, co právě teď tak zatraceně bolí.
12.02.2009 08:40:00 | Jana M.