..díky má spravedlnosti..
Anotace: ..možná že namítnete, že spravedlnost není.. ..však je to jenom o lidech, zda dobro nerozmění..
Sbírka:
..mimochodem..
Díky má spravedlnosti..
že čas od času zavítáš
a pohraješ si s blbostí
jen jako s vločkou na kuráž..
Díky má spravedlnosti..
že ač jsi sporá sílu máš
a hnusí se ti nectnosti:
faleš i slizká kamufláž..
Díky má spravedlnosti..
že s pravdou hraješ mariáš
a když chceš, umíš pohostit
ač karty mnohdy zamícháš..
Přečteno 331x
Tipy 11
Poslední tipující: carodejka, Holis, NikitaNikaT., Iva Borecká, enigman, Kapka
Komentáře (3)
Komentujících (3)