Krize a důchodci - 4. den
Anotace: 6ti dílný seriál: hraje: stařík
Vymyslel jsem zdravé chody,
odmítám bohapusté hody,
ještě nevím, zda šábes dám,
nebo raději postit se mám.
Zbaštím rači ten od nás,
na šábes mám ještě čas.
Pak přežranej si lehnu,
do zítřka se ani nehnu.
O jaterničce budu snít,
fůj, to nemohu dopustit,
čekám ještě horší časy,
krize vyžrala mi špajzy.
Přečteno 333x
Tipy 6
Poslední tipující: Házté, Kapka, NikitaNikaT., Zasr. romantik
Komentáře (3)
Komentujících (3)