Anotace: páčí sa?
Dala som Ti SuperTip, pretože táto básnička presne odrzkadľuje moje myšlienky a úvahy. Čas ma fascinuje a táto báseň určite tiež:-)
12.02.2009 19:57:00 | Mišiačik
My cup of tea...po dlouhé době jsem se zas našla v nějaké básničce...moc pěkná:)
12.02.2009 16:49:00 | DalfaSalfa