ploutev
V další dimenzi
budu ploutví
žraločí
nebudu šetřit na penzi
a budu plout
bez mozku,bez očí
v tichomoří...
Jsem jeden z těch co věří
v převtělení
kdo utekl z pout ví
jaký je býti ploutví
a třít se vo útesy
nocí mně budí děsy
i když spím na měkkém
že zase jednou narodím se
..člověkem.
Přečteno 339x
Tipy 12
Poslední tipující: raďo, NikitaNikaT., labuť, Mario de Janiero, Kapka
Komentáře (3)
Komentujících (3)