Nezlomíš mě !!!
Můžeš ,do mě vyvrtat třeba díru
Můžeš zkusit vše možné
Však nezlomíš mou víru
Vzdej to, je to víc než nemožné.
Můžeš se mnou dělat psí kusy,
Však nezlomíš mě,
I když se mi to hnusí.
Nezlomíš mě, šanci nemáš
Už není ve mně co lámat
Nezlomíš mě, TO NEDÁŠ!
Přečteno 279x
Tipy 15
Poslední tipující: Holis, kikis, Verena, Psavec, Kapka, labuť, v.hercik, Rolnička, Lilly Lightová, subrtka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)