Tak říkajíc .............
Anotace: slovíčka nic neříkajíc a stejně někde smysl je ....
Delším dnem se skryvá v trnu ,
bodlím radšej velkou vlnu ,
Viděl smutek jedl dosti ,
tloukl srdcem prasklo kosti ,
Zrádnou ženu rudý prapor ,
mohlo smysl slyšet mor ,
a klouzat se , co ?!?!
Přečteno 396x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT., v.hercik
Komentáře (0)