Anotace: ani smutná ani veselá.......jen hodně unavená
hřejivá
upřímná
*
umírá
dnešní den,
proto aby se zítra
opět mohl narodit
jako nový
nepopsaný list papíru
*
konejší
hladí
po posledních sněhových vločkách letošní zimy
a zítra už jen sluneční paprsky pomazlí něžnou tvář
---
asi trochu mimo, o něčem i o ničem, upřímná náruč druhého vydá za tisíc slov ...
18.03.2009 00:48:00 | vapiti