Něco o ničem...
Anotace: Uvidíte sami+omlouvám se za chyby...
Někomu se láska vyhýbá s někým je stále
osud je nespravedlivý a tak dále...
Sedím doma u kompu a píšu básně
většinou o lásce, sama nevím proč
ale cítím se u toho krásně
nevím další rým a proto znova 'proč'.
Láska je dým
silueta ohně
láska je rým
kterýs napsal pro mě...
Milujeme abychom mohli žít
já však žít nepotřebuju, já chci je lásku mít.
Já vím je to divná báseň
někdo je halt nadaný jiný zase ne
přepadá mě divná bázeň
píšu pro Tebe...
Přečteno 351x
Tipy 2
Poslední tipující: brooklyn
Komentáře (3)
Komentujících (3)