Kladivo a srp(nové) vedro
Anotace: Nejen o dobách plynulých
Prokletý kovář
se sněžnou vločkou na dlani
Ona vytrvale padá k Zemi
hned roztává...
jaké zklamání
Když do kovářovy dílny se dostává
to čemu ďábel říká poznání
Řekne si vločka...
Tady to průšvihem zavání
Aby se vypařila
proto roztává
Jako železo v peci
A ten kovář kladivem
hrubou silou zamává
Tak vše snáze vyřeší se přeci...
Přečteno 366x
Tipy 2
Poslední tipující: MishaX, Jarin Kalin
Komentáře (1)
Komentujících (1)