To asi znám. Teď jsem opilý téměř každý den a nemůžu si stěžovat...
13.02.2009 00:01:00 | Jarin Kalin
Tvrdá rána opilocova... prvá věta, která mne napadla. Jeden čas jsem ju slýchávala... nebyla zrovna na mě a o mně, ale na tem nesende. Věřím, že to musí být nepříjmená situace, bo-li stav... Nezažila jsem ho, zatím... a doufám, že nezažiju :o)
12.02.2009 22:09:00 | NikitaNikaT.