Valentýnská noc...
Anotace: (12.2.2009) Valentyna neslavim, ale je to opet neco jako vyznani...
Je noc… Tichá, klidná noc…
Noc jako každá jiná…
Ale výjimek je moc…
Valentýnská noc začíná…
Noc jako každá jiná…
Co srdce mé si počít má???
Noc, nebe posypaly hvězdy…
Noc jako každá jiná…
Odrazy a stíny ve zdi…
Noc a my jsme spolu…dva…
Noc jako každá jiná…
Myslíš, že můžu být Tvá???
Přečteno 323x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, Holis, zlomeny srdce, kucky, Morion, Helena Buchtová, Spadlá z nebe
Komentáře (3)
Komentujících (3)