ROZPÁLENÝ PANELY
Anotace: 13 let stara basnicka
Rozpálený panely a těla
zapomněla jsi co říct si chtěla
že je to se mnou na zbláznění
každou chvilkou se ti změním
jsem tvůj kaleidoskop
co střípky má z nálad
jsem rád že jsi ještě tady
(léto 95)
Přečteno 325x
Tipy 5
Poslední tipující: Egretta, 6thSun, fidgetypoet, Jarin Kalin
Komentáře (1)
Komentujících (1)