Světla nad Prahou
Anotace: Dvacet let stara basnicka
Už zase se rozsvěcujou světla nad Prahou
a někde nahoře do ticha smutně prší
a tam hrajou dál písničku voňavou
o životě a lidský duši
Už zase se rozsvěcujou světla nad Prahou
a všechny radosti do sálů dál zvou
všechny dívky, co jim světlo sluší
jen ti co náladu maj bolavou
sní modře o těch dvou
co navzájem si sebe půjčí
Už zase se rozsvěcujou světla nad Prahou
(1989)
Přečteno 378x
Tipy 9
Poslední tipující: hanele m., Egretta, 6thSun, Lorraine, kikis, fidgetypoet, Jarin Kalin
Komentáře (2)
Komentujících (2)