Smích
Smích
ten nám radost dává
smích
hezké chvíle vyvolává
Každý den se můžeš smát
vždy se něco najde
co bude za to stát
Tak se může smát celá zeměkoule
od smíchu bude mít pěkné boule
Tím pádem bude svět větší
a každá nemoc se smíchem vyléčí...
Přečteno 455x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., zzlatý, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)