kdyby jsme si někdy nerozbili nos a všechno bylo nalajnovany asi bychom po čase začli hledat cestičky jaxi ten nos natlouct :-)
10.03.2009 22:07:00 | Caracol
Líbí se mi. V momentě kdy jsem četl, mi tady hraje písnička Spaste svoje duše od Mňágy a Žďorp, to se hned čte taková báseň líp ;-)
12.02.2009 23:48:00 | Jarin Kalin