BRYČKA
***
Proč sedáš do bryčky
v garáži Mercedes
kde máš své natáčky
vrátíš se vůbec dnes
Proč nechceš peníze
platební kartu máš
kam že tě zaveze
před čím to utíkáš
Proč záříš očima
dost jsem ti daroval
jaká zas Sodoma
kdo ti to nakukal
Tvé srdce dychtící?
Ti čtyři vraníci?
N E R O Z U M Í M!!!
***
Přečteno 341x
Tipy 45
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, střelkyně1, jita.1965, zlomeny srdce, 5thelement, Quigleika, Psavec, Zdenek, fab four, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)