Na věčnost
Anotace: med de andra de sova
svítí mi na cestu
skrz trní, kopřivy
šlape mi pěšinku
přes blata, kameny
oheň co nezhasí
písek ni voda
navždy snad zůstane
nikam se neschová
plamen co zažehne
hvězdinku radostí
na noční obloze
nokturnem zazáří
na věčnost, na pořád
do konce světa
zůstane plápolat
štěstí mi dávat
Přečteno 372x
Tipy 1
Poslední tipující: Markéta G.
Komentáře (0)