Anotace: .....
Na půl hoďky zdarma můžeš i v knihovně zasednout ke kompíku, pokud máš průkazku a je volno...
18.05.2009 10:25:00 | Kozoroh 1
Také občas vezmu paper and pencil ... ovšem častěji to mob jistý... někdy mne verše napadají při práci dění. Tož bude Valentýn... Co? Noťásek?..
13.02.2009 17:50:00 | NikitaNikaT.