Karkulka a já
Anotace: :-)))...a zase to víno...
Kdosi kdesi odpálil puk,
trefil se do brány,
gól!!
Ale mě sežral vlk,
nebylo žádné obrany.
Teď jen na myslivce čekám,
kdy rozpáře mu břicho,
s Karkulkou si už tykám.
Hah!!
někdo přišel - v dutině rozprostřelo se ticho,
asi teď spatřím nože hrot,
jaké to však překvapení,
když!!
lesní muž je na šrot.
Našel ve vínku opojení.
Co nás teď zachrání??
Žádnou paniku,
no přece přírody volání!!
A tak jdeme střevem střemhlav,
dělaly jsme bordel,
šelma chytila koliku
jeda:nula
Přečteno 404x
Tipy 26
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Tacca, Zasr. romantik, Quigleika, Bean, Mounkey, Kapka, carodejka, jedam, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)