/ Malé krvavé tajemství /
Anotace: Hoodně osobní básnička... :(
Jednou si toho všimnete
Nekomentujte,hlavně se mi nesmějte
Prosím
Nevíte jakej je to pocit
Nekoukejte na mě jak na blázna
Nestojím o nadávky ani o soucit
Kdo nezažil neví,nepochopí,nezná
Doufám že neuvidíte,né vidět nesmíte!
/Moje malé krvavé tajemství/
Přečteno 345x
Tipy 4
Poslední tipující: bloumej očima, Gemyni, lucajda89
Komentáře (0)