Vodácký ráj
Anotace: Jsou to taky lidé, ale velmi velmi dobrého zrna. Zkuste někdy vodu
Plují si vlnky
po směru řeky
vodácký synky
čeká kus štreky
peře, olej, šlajsna
co dál, kdo ví
když všechno zdolaj
na noc zakotví
vyhází bagáž
postaví tábor
hospody sondáž
výčepu zábor
ráno pak s rosou
balí si stany
po řece zas dál
už je to daný
na slunci rudne tvář
na dešti vlhne tričko
vodák se umí smát
pořád mu zíří líčko
večer se u ohňů
rozezní kytary
a od úst vodáků
odchazí výpary
zpívaj se písničky
vyprávěj zkazky
na světě celičkým
není tak hezky
plujeme spolu s radostí
na vodě bez starostí
nálada dobrá výří dnem
jsem rád, že tu jsem
nejhorší chvíle
přijde v ten den
když už dál voda neteče
končí sen
vzpomínky zůstanou
po roce pokračování
je velmi návykové
tohle vodákování
Přečteno 266x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, lucajda89, Lota, Saly89
Komentáře (1)
Komentujících (1)