Stužka a Papír
Stužka papír rychle sváže
Ať je všechno v bezpečí
A ať nikdo nezjistí,
co mě tíží na srdci.
Bohužel už je to tak,
oblíkám si černý frak,
mé srdce už není v bezpečí
dnes všechno mi na něj útočí.
Mám strach,
Ale raději ho na sobě nedám ani znát.
Papír obsahuje všechna má přání
A stužka, ta mi je chrání,
Papír mi pomůže,
Mám se kam svěřit.
Stužka to zajistí
A bolest mi ušetří.
Přečteno 345x
Tipy 6
Poslední tipující: Lilly Lightová, kikis, strašidýlko-střapatý, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)