Pouze slova
Anotace: .....jen slova....
Jsou to pouze slova
Konejšívá, střídmá
Pouze slova, prozrazující
Cit , hněv, pocity.
Pouze slova,
co mají potrápit
možná někdy i potěšit.
Slova vyprší
Poté, co ústy prošla.
Už nezbývá nic, jen neštěstí
Už všechna ta slova došla….
Přečteno 265x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, kikis, Rolnička, Zdenek, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)