PŘI SVÍČKÁCH
Anotace: Při pohledu do paměti
Tancuješ při svíčkách
slzy někam pronikají
na tvých řasách
vzpomínky přilétají
V krásných pisničkách
smutky něhy doznějí
v posledích vteřinách
anděle někdy odcházejí
Při těch hrách
na nic nečekají
co změní se v prach
když se zeptají?:
Tancuješ při svíčkách
při těch pisničkách
máš usměv ve vteřinách
co zmizí na řasach
Hvězdný prach
v andělských hrách
když slova šeptají
jsi naděje,z rana co se vracejí
Vzpomínají
když máš ještě naději
když tě ohně zahřejí
a přece tančíš při svíčkách
při svíčkách
SVÍČKÁCH
Přečteno 265x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Mbonita, Lota, labuť, Kett, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)