Literu! (2.časť)
Anotace: Báseň napísaná z vďačnosti celému Literu!!!
Liter je môj Tichý oceán
v ktorom podporu
nachádzam
Liter je moje nebo posiate hviezdami
a obohatené poetickými dielami
Liter je moja pekná chvíľa
Liter je moja dobrá víla
Liter mi do srdca
spokojnosť leje
Liter je duša
ktorá sa smeje
Liter je miesto
pre moju pravú tvár
Liter ti vždy ukáže
a povie: Nie si sám
Liter je nekonečné more
nekonečné nebo
nekonečný vesmír
...ktorým vám lásku do duše
kreslím
Přečteno 260x
Tipy 15
Poslední tipující: Kapka, Holis, Paulín, 5thelement, Psavec, Mbonita, Zdenek, Květka Š., Mounkey, WAYWARD, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)