Modrá námořnická
Anotace: ...pro Jitku (jita.1965) - 1. odstavec přidán později s použitím její pěkné myšlenky ze vzkazu a s jejím laskavým svolením...
'
Po modré hladině
lodě kol sebe proplouvají,
někdy se jen tak míjejí,
jindy společný přístav obývají.
Zas jednou, po dlouhých dnech
strávených na vlnách Života,
přistál jsem u břehů Literu
a hned spěchal k přístavišti Tvému.
Krásné nové bárky nalezl jsem
připoutané u kůlu poezie,
však již nepřekvapen
jejich kouzelným obsahem a fráčkem,
rád dal jsem jim SuperTipy poustevnické.
Pak dlaněmi laskal jsem jejich boky,
očima hladil smělé kýly...
Příště se k Tobě vrátím zas!
Tvé básně mi navracejí síly.
.
Přečteno 617x
Tipy 35
Poslední tipující: Dota Slunská, Lilly Lightová, Kapka, Bean, Nergal, střelkyně1, Jiparo, hezule, Jana M., jedam, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)