Čtvrtek
Anotace: takový byl prostě čtvrtek
Čtvrtek ráno suše mrazil
povídal si s lehounkým vánkem
po prokřehlých střechách
kouř z komínů se tiše plazil
a nepohrdl kávy džbánkem
paprsky pak letmě uhladily
ledové ostří rampouchů
na okapových rourách
kovově lesklé havrany probudily
vykřičené hlasy opilých jinochů
Přečteno 303x
Tipy 7
Poslední tipující: Isobel, Kapka, NikitaNikaT., Mbonita, hanele m., labuť, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)