Živote
Anotace: ...feelings inside...
Svoboda chutná po vůni koní
jdeš slepě dál a do snů ti voní
Zjitřená jara vcerejších dní
Jsi tady, ne první...
ni poslední...
Vánek ti poví co dít se má dál
do srdce vepsal se srdcový král
Život chutná... hořkosladce
Voníš mi do snů
Ach...hebce...hladce...
živote...!!!
Přečteno 413x
Tipy 30
Poslední tipující: Jana M., Bíša, Mácha, Petbab, Faileen, tooc, Holis, sýc, Jiparo, Noc17, ...
Komentáře (10)
Komentujících (9)