Hlavně klid

Hlavně klid

Anotace: Hlavně klid

Klid a mír v duši,
mi prý moc sluší.
Fakt, to potvrzuji,
a taky o tom píši.

S chladnou hlavou,
prosadím vždy svou.
Reprezentuji zde svou,
uklidňující a čistou flow.

Šmoulové si jdou,
však, co já s tím?
V bulvárů sračky píšou,
zadek si utřu s ním.

Neřeším život jiných.
Zbytečný to stres.
Mám dost problému svých,
piji čaj z bez.

Jiní řeší zbytečnosti,
to a zas to.
Jaké budou mít známky,
mě nezajímá tohle to.

Životních cest, je strašné moře,
proč jít tam, kde jsou louže?
Nedávám na trh kus své kůže,
kde jí každý debil, zneužit může.

Na tomto světě jsem chvíli,
proto neřeším zbytečnosti.
Snažím se být vždy hodný,
ty mi bráníš? Rychle uhni!

Když mě někdo prudí,
tvrdě se to dozví.
Je-li někdo v klidu,
patří k lepší části lidu.
Autor James Tony, 14.02.2009
Přečteno 259x
Tipy 4
Poslední tipující: Liv, PoeziGirl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

:D jaká pravda!

20.02.2009 23:14:00 | Pohjolanka

líbí

Paráda!

16.02.2009 19:26:00 | PoeziGirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel