Anotace: o pohledu z venku
Oko do duše okno :-) To byl před pěti lety námět na mou úplně první báseň..no vidíš a to bych mohl - napsat jí znovu v odlišné verzi! Super, díky za nápad :-))
16.02.2009 15:52:00 | Chancer
hm, dovolím si jemně nesouhlasit, někdy pohled z očí do očí dokáže vidět hodně hluboko ... a když se k tomu přidají jiné hloubky ... tak se začne úžasný proces-koncert ... :-))
a někdo mi tu našepkává hloubky-chloupky
14.02.2009 07:57:00 | Romana Šamanka Ladyloba