Anotace: ...nejen řečmi plnit číše, ale naplňovat prázdné kapky skutky...a ne pro sebe...
Myslím, že už "jen" tím, že píšeš tak krásné a hluboké básně, pomáháš. Někdy není zapotřebí velkých činů ale stačí malé skutky ... báseň s tím pravým, upřímným obsahem. :)
03.05.2009 11:58:00 | Anne Leyyd
každý něco chce, jen ne vždy toho může dosáhnout...
krásně napsané dílko
22.04.2009 16:54:00 | strašidýlko-střapatý
Vrátit čas je hezké přání, ale kdybys to udělal, změnil bys něco?
02.04.2009 23:22:00 | Hopy
Pěkné veršíky, myšlenkové... jj, kéž by to šlo... někdy vrátit svět, třebas jen o několik let... já a láska bychom se měli rozhodně lépe... tedy ne, že bych si stěžovala, to ne.. ale kdo ví, třebas by to bylo ještě lepší! :o))
14.02.2009 14:01:00 | NikitaNikaT.
Člověk ani neví, kolik dobrého může dokázat...a je třeba si při tom pomáhat..krásné myšlenky v příjemných formách, jen tak dál a dál a dál..atd.:-)
14.02.2009 13:30:00 | Káňátko